21 Nisan 2010 Çarşamba

Flash haber






New York'da uğradığı yumruklu saldırı sonucu Houston'a gelen ve hastanede tedavi altına alınan Tanburi Bahri Bey, Yeni albümü Sürmelimin tanıtımı için çıktığı turne kapsamında konserlerine devam etmek üzere hastaneden ayrıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahri Bey, saldırı ile ilgili olarak, Dünya nın her yerinde provokatif eylemler görüldüğünü belirtirken, 'Kendini bilmezlere pabuç bırakacak değiliz' dedi.

Sevenlerine provokasyonlara kapılmamaları konusunda uyaran Tanburi Bahri Bey şöyle konuştu: Bizler albümüzün tanıtımı için her kademedeki arkadaşlarımızla canla başla uğraşıyoruz. O yüzden burnumuz kırılsa da dökülse de bir bütün olarak yola devam edeceğiz.

“DÜNYANI DÖRT BİR YANINDA PROVOKATİF EYLEMLER VAR”

Yaptığı müzik ve yeni albümü üzerinden provokasyon yapılmaması gerektiğini bildirten Tanburi Bahri Bey, olayda bir provokasyon olup olmadığı yönündeki soruya, “Lokal ve fevri bir davranıştır diye ümit etmek istiyorum ama provokasyonun parçalarını Dünyanın dört bir yanında görüyoruz. Ben o yüzden bunun fevri bir davranış olması konusunda ümitlerim daha da azaldı” dedi.

“SALDIRI İLE YILDIRMAK İSTİYORLARSA, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

Geçtiğimiz günlerde çıkan yeni albümü Sürmelimi ve İstanbul Tanbur Festivalinde aldığı onur ödülünü hatırlatan bahri bey şöyle devam etti:
Tanburu sevdirmek için, müziğimizi tanıtmak için bütün arkadaşlarımız, canla başla uğraşıyorlar. Biz kırılsa da, dökülse de, bir bütün olarak yolumuza devam edeceğiz. Bununla alakalı, yıldırılmak isteniyorsa, tam tersini söyleyeyim, tanburum ve müziğim çok daha fazla çalışacağım. Ben ameliyat oldum ama hangi saate kadar olursa olsun o saate kadar konserlerime stüdyo çalışmalarıma devam edeceğim. Bu şahıs meselesi değil, müziğimle,sanatçı kişiliğimle alakalı bir mesele.

OLAY NASIL GELİŞTİ....
Yeni albümü Sürmelimin tanıtımı için çıktığı turne kapsamında New York'taki ünlü Carneige Konser Salonu'nda dinleyicilerin karşısına çıkan Tanburi BEY konser sonrası kalabalık dağılırken üzerinde yeşil renkli mont olan bir kişi, kalabalığı yararak Tanburi Bahri Bey e yumruk attı.Ardından korumalar tarafından gözaltına alındı.Daha sonra Yıldız, Tanburi Bahri Bey New York Devlet Hastanesine götürüldü. Tanburi Bahri Bey e ilk müdahaleyi New York Devlet Hastanesi başhekimi John Hopkyns yaptı.

TABURCU EDİLDİ

New York Devlet Hastanesi başhekimi John Hopkyns , Bahri Beyin yapılan muayenesine ilişkin, "İlk muayenede burunda hafif bir kesi vardı. Burun üzerinde dikiş atıldı. Kanaması kontrol altına alındı. Tomografiye alındı. Burnunda os nasalis denilen kemikte hafif bir kırık var. Ayrıca müdahaleye gerek yok" dedi.

Hastane çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Hopkyns , Tanburi Bahri Bey in gözünde herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını, burun üstündeki kesilerin ise gözlükten kaynaklandığını belirtti.

SALDIRGAN ESKİ BİR NÖROLOG.. Nörolog olduğu belirtilen saldırgan konserin ardından "get out of here...ulan“. diye bağırdıktan sonra Bahri Bey'e yumruk vurduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder