12 Nisan 2010 Pazartesi

Tanburi Bahri Bey yeni albümünün tanıtımı için dünya turnesine çıkıyor

Tanburi Bahri Bey dünya çapında büyük ilgiyle karşılanan son albümü "sürmelim" in tanıtımı için dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili röportaj teklifimizi her zamanki naifliği ile kabul etti. Muhabirimiz Saygın Sarı kendisi ile çapadaki villasında görüştü.

S: Merhabalar Bahri Bey
B: Sağol. Varol
S: Bahri Bey. Albümünüz nihayet çıktı. Neler düşünüyorsunuz?
B: Evet. Nihayet. Sağlam çalıştık. Gece gündüz demeden... Varolsunlar sanatçı dostlarımında yardımları ile gerçekten içimize sinen bir çalışma oldu.
S: Dünya turnesine ne zaman çıkıyorsunuz?
B: İnşallah 1 ay sonra. Vize işlemleri ile uğraşıyor menajerlerim. Halledince çıkacaaz.
S: Hangi ülkeden başlayacaksınız?
B: Önce Çapada konser vereceem. Çapanın benim hayatımda önemli bir yeri var. Sonra Viyana, ardından Amsterdam, sonra Birleşik Devletlere geçeceğiz. New York ve Los Angeles'te musikiseverle buluşacaaz. Ardından Çin, sonra Filipinler, Dubai en son da Yozgatta bitireceez.
S: Çok dolu bir turne gibi duruyor. Yalnız geçen sene yaşadığınız Filipinler rezaletinden sonra tekrar oraya gitmezsiniz zannediyorum. Çok cesursunuz.
B: Hatırlatma onu yaww. Adamlar bizi bir ormama götürdüler. Orda TSM hayranı kabile varmış. Orada konser verin dediler. Biz de gittik. Benim tanburun tellerine her vuruşumda adamlar etrafımızda dönmeye başladı. Meğersem tanbur çalmam tanrılarına küfür gibi geliyormuş. Az kalsın tanburu bir tarafımıza sokuyorlardı. Ucuz kurtulduk. Sağlam kaçtık yaawww."
S: Yine de çok cesursunuz Bahri Bey. Teşeekür ederiz.
B: Varol. Gitmeden nargilenin tütününü körükle bakayım.

Saygın Sarı Çapa'dan bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder